Jak na nemoci

18. prosince 2011 v 8:00 | emailová pošta |  O zdraví a nemoci

Léčebná metoda těžkých a nevyléčitelných nemocí.
Tuto léčebnou metodu jsem se naučil asi před 25 léty. V té době nebyl internet a takové informace se získávaly z překladů. Dostal jsem od známého, který překládal z angliny list papíru na němž byla detailně popsána tato metoda i cesta jak přišla do civilizace, protože toto tajemství bylo skryto v hluboko v ruské tajze. Nevzpomínám si už na jméno toho lékaře, ale údajně to byl primář onkologického institutu v Kyjevě. Tento člověk, se svým týmem prováděl onkologický výzkum v tajze. Popisoval velké problémy než se místní obyvatelé nechali vyšetřit. Žil tam 3 roky. Časem se však dozvěděl tuto léčebnou metodu, která se vyznačuje tím, že je čistě přírodní -bez vedlejších účinků, je dostupná pro každého-finančně nenáročná, působí velice rychle a účinně. Já osobně v té době jsem by mladý a zdravý a ani jsem tomu nevěřil. Zcela určitě bych na vše zapomněl, kdyby se mi nepřih odilo toto: vzpomínám si, že byl pátek večer a začal jsem cítit divnou bolest na tváři. Jdu k zrcadlu vidím na obličeji vřed, v sobotu jsme měli vstupenky na ples. Vzpomněl jsem si na tuto metodu poprvé jsem to vyzkoušel, a když jsem se ráno vzbudil moje tvář byla čistá. Od té doby se léčím pouze touto metodou a bylo se mnou před devíti lety opravdu zle. Měl jsem našedlý kostrbatý nádor, který rostl,byl asi 7cm velký a je pryč.
Tato léčebná metoda léčí:
• Nemoci krve
• Mozkové kmeny
• Nemoci srdce
• Rakovinu
• Lupenku
• Cukrovku
• Záněty i kostnice
• Léčí vše najednou zdá se to neuvěřitelné, ale je to tak.

Čím více nemocí člověk má, tím intenzivnější by měla léčba být.

Návod Léčba spočívá v převalování nejlépe slunečnicového nebo arašídového panenského nebo 100% oleje v ústech.

Polévkovou lžíci naplníme olejem nemusí být plná - podle velikosti člověka a začneme olej v zavřené puse převalovat tak, aby se převaloval po celé ústní dutině. Převalujeme zvolna. Po chvíli olej zřídne a máte pocit jako byste měli v puse vodu.
Je to bez chuti a bez zápachu, dá se to vydržet. Někdy se stane, že Vám olej v ústech naroste a nemůžete převalovat, potom trochu vyplivněte do záchodu. Za žádnou cenu olej nepolkněte!!! Je tam spoustu škodlivých věcí z vašeho těla
Olej musíte převalovat asi 15-20 minut. Je závislost intenzity převalování na čase. Po tomto čase olej vyplivněte do záchodu a ústa vypláchněte teplou vodou. Po vyplivnutí musí být olej přeměněn v bílou emulzí podobnou mléku, pokud je emulze nažloutlá znamená to, že jste převalovali malou intenzitou nebo kratší čas . Začátky nebudou pro mnohé z vás jednoduché, ale nevzdávejte se po 15 převalování už budete mistři. Převalování provádějte nejméně 3 krát denně. Po první tři dny může, ale také nemusí nastat bolest hlavy, je to reakce na rychlé vyčištění cévek v mozku pokud se objeví během jednoho dne zmizí. Přeji Vám všem hodně trpělivosti a za úspěch ručím


tuto metodu znám, prováděla jsem ji s cedrovým olejem, když jsem dočetla knihy Vladimíra Megreho o Anastázii, olej však byl příliš drahý, ale této metodě skutečně věřím a už opět začínám s olivovým olejem...

Zázračné kyselé zelí
Oblíbené kysané zelí účinně chrání před vznikem rakoviny jater, plic, tlustého střeva a prsu. Věděli jste to? Látky zabraňující nádorovému bujení však neobsahuje zelí jako takové, ozdravné účinky mu dodává až proces kysání. Během něj totiž v zelí vznikají takzvané izotiokyanáty látky, které mají silně protirakovinné účinky.Uchování celých zelných hlávek nasolením už znali staří Římané. Dnešní způsob výroby kysaného zelí údajně převzali ve středověku Slované od Tatarů. Při objevných cestách po světových mořích se dávní mořeplavci chránili požíváním kysaného zelí před obávanými kurdějemi, nemocí vznikající z nedostatku vitaminů.
Obsah vitaminu C je v kysaném zelí dokonce vyšší než v čerstvém, což je důsledek činnosti bakterií mléčného kvašení. Již 200 g kysaného zelí pokryje denní potřebu vitaminu C. Zelí působí také proti depresím a obsah vitamínu B12 je dobrý pro nervovou soustavu. Vysoké množství vitamínu C zvyšuje imunitu a je velice potřebný ke tvorbě hormonů. V kysaném zelí najdeme také draslík, železo, vápník, zinek, hořčík, fluor a enzymy. Kysané zelí rovněž podporuje tvorbu krve a hormonů. Aktivuje imunitní systém v boji proti virům a bakteriím, posiluje organismus proti infekcím. Snižuje také vysoké hodnoty krevního tlaku a zároveň aktivuje funkci střev a vylučování toxických látek. Podporuje i látkovou výměnu a má odvodňující účinek, a proto umožňuje rychlé odstraňování odpadních látek z těla .


CITRUS na vyčištění střev
Na ideální vyčistění střev je jednoduchý přírodní produkt - citrusový plod. Každý večer cca dvě hodiny po posledním jídle zkonzumujeme jeden celý citrusový plod, nejlépe grep, ale nejčastěji se užívá pomeranč , (i citrón) vše bez kůry . Ne jen šťávu ! Pak už nic nejíme !!! Dužina citrusových plodů neprovádí detoxikaci, ale čistí veškeré toxické nálepy, usazeniny i parazity a působí ve střevech jako štětka na vymývání sklenic. Ideálně čistí klky ve střevech a na rozdíl od léků, se pak nemusíme v těle doplňovat vzácné bakterie, které jsou součástí imunitního systému. Lidé užívající pravidelně denně potvrdili, že v minulosti trpěli zácpou, syndromem dráždivého tračníku, těžkou plynatostí a nadmutím, obezitou, chronickou vyčerpaností, bolestmi žaludku. Odstranili i problémy s kůží a vlasy, jakož i dalšími častými nemocemi. Chci jen podotknout, že během několika mč síců došlo k jejich váhovému úbytku až o 6 kg , ale pozor, ne na objemu v pase, ale na váze! Prostě zbavili se odpadů - fekálií, zahnívajících ve střevech a způsobujících tak výše uvedené problémy, z nichž nejvážnější je rakovina konečníku. Je to dlouhodobá - doživotní kůra, ale jeden citrus denně není skoro žádná finanční investice. Bez další změny stravovacích návyků. Zvažte sami, co je lepší.
PS. že to funguje poznáte po několika dnech, kdy budete z WC utíkat před vlastním zápachem.


Játra
Každé roční období přísluší některému z našich tělesných orgánů.Příslušná doba je dobou nejvyšší zranitelnosti daného orgánu a zároveň nejvhodnější dobou pro jeho detoxikaci a léčbu.V této době se zároveň nejsnáze projevuje dysfunkce v dané oblasti.
Jaro jako roční období patří játrům a jejich párovému orgánu - žlučníku.
Játra jsou především orgánem detoxikace ale samozřejmě i trávení.Zpracovávají tuky,sacharidy,aminokiseliny,redukují hormony,ukládají vitamíny,odstraňují toxiny a těžké kovy.
Kvalita činnosti a vitality jater má vliv na zdraví a kvalitu zraku,množství a kvalitu krve,na stav nervů,svalů,šlach,kyčelních kloubů,ramen,šíje a krku,výkonnost a vitalitu (proto jarní únava).Jejich dysfunkce se projevuje sklony k alergiím,exémům,bolestem hlavy,sníženou imunitou.Nejčastěji se problém jater a žlučníku a jejich podřízených tělesných partií projevuje v čase 23 až 03 h.
V rovině emocí a povahy se dysfunkce jater projevuje nezvládnutelným hněvem,předpojatostí,žárlivostí,přecitlivělostí na hluk.Zdravá játra dávají schopnost flexibility,zdravého sebeprosazení a schopnosti plánovat.
V období jara se tradičně prováděli různé očistné kůry,rovněž tradice období jara a velikonoc měli svůj smysl.
Pro naši civilizovanou dobu je na místě především osobní zájem každého jednotlivce o péči o kvalitu svého potenciálního zdraví.
Základní bylinky pro jaro jsou:pampeliška,řepík,smil,jablečník,rozmarýna,také ostropestřec,hořec.
Z potravin jsou dobré drůbeží maso,pšenice,pšeničné klíčky,brusinky,mandarinky,ananas,kyselé zelí,zelené jarní výhonky,tvaroh,kyselé mléko,šípkový čaj.
Pozor na alkohol,tučné maso,smetanu,vejce,čokoládu,kávu,chemické látky v potravinách. ID

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama